Logistics Valley helpt getroffen ondernemers uit Gelderland
Coronacrisis 31.03.2020 | Branchenieuws

Logistics Valley helpt getroffen ondernemers uit Gelderland

Gelderland brengt logistieke bedrijven samen tijdens de coronacrisis. Logistics Valley, een logistiek samenwerkingsverband uit die provincie, heeft een website opgetuigd om ondernemers tijdens de coronacrisis te ondersteunen. Bedrijven uit de regio worden hier kosteloos aan elkaar gekoppeld en ondersteund bij de continuering van hun onderneming. 

Logistics Valley is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, overheid en kenniscentra uit Gelderland. Het initiatief is onderverdeeld in drie logistieke hotspots: regio Rivierenland, regio Nijmegen en regio Liemers Achterhoek. De huidige crisisperiode veroorzaakt bij bedrijven in die regio's 'hectiek, onzekerheid en vragen', aldus Logistics Valley. "Wij willen onze ondernemers hierin zo goed mogelijk ondersteunen met de middelen die we hebben." 

Via de website Logistics Valley Helpt worden vraag en aanbod van personeel en middelen in de regio aan elkaar gekoppeld. Deze mogelijkheid wordt op landelijk niveau ook aangeboden, door het Sectorinstituut Transport en Logistiek, maar een regionaal alternatief is volgens Logistics Valley gewenst. "In deze tijd werk je toch graag met bedrijven uit de eigen vertrouwde regio." 

Bedrijven kunnen er ook terecht voor informatievoorziening en mogen er vraagstukken neerleggen over de continuering van hun onderneming. Logistics Valley verbindt deze ondernemers vervolgens met de juiste partijen. 

Het consortium zegt bij de provincie Gelderland te pleiten voor ondersteunende maatregelen die ondernemers in Logistics Valley nu hard nodig hebben. 

Plaats een reactie (0)

Reageren