Logistica next: kennisdeling en innovatie staan centraal in november

Logistiekprofs op 9 juni 2022 | 2 minuten leestijd

Logistica is terug van weggeweest. Na drie jaar zonder beurs komen de Jaarbeurs en Stichting Logistica in november met een gloednieuw concept: Logistica next, een event gericht op integrale oplossingen, kennisdeling en innovatie. 

De ontwikkelingen in de logistiek gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Hoog tijd om van 8 tot 10 november met de sector vooruit te kijken en de antwoorden op belangrijke vraagstukken te vinden. Omdat hardware en software nauw met elkaar verweven zijn, vindt Logistica next gelijktijdig plaats met ICT & Logistiek. De Jaarbeurs is in november dus dé plek waar logistiek Nederland elkaar ontmoet.

Arena: Sligro, Greetz en bol.com doen hun verhaal

Centraal op Logistica staat de Arena, een groot podium waarop voorlopers uit de logistiek hun verhaal doen. Hoe richten zij hun logistiek en supply chain toekomstbestendig in? O.a. Roel Megens van Sligro en Ronald van Hekezen van Greetz betreden het podium. Ook Pieter de Wit (BCI International) en Martijn Lofvers (Supply Chain Media) kijken tijdens hun keynote vooruit: wat is de stip op de horizon? 

Scala’s: toepassingen en innovaties in de praktijk

Logistica next positioneert zich bewust niet als commerciële productenbeurs, maar als event met integrale oplossingen en een sterke focus op content. De digitale Scala’s Logistica tonen toepassingen en innovaties in de praktijk, zodat bezoekers deze direct naar hun eigen operatie kunnen vertalen. 

Online netwerkomgeving

Naast de fysieke beurs ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar in een online netwerkomgeving: Swapcard. Iedereen die zich voor de beurs registreert krijgt toegang tot deze netwerkomgeving. Hier zie je alvast welke exposanten er naar de beurs komen en welke oplossingen je gaat zien. Je plant er 1-op-1 meetings in of komt in contact met andere relevante beursbezoekers. 

Meer informatie over Logistica next

Meer informatie over ICT & Logistiek

Gerelateerde artikelen