Logisnext lijft Frissen Intern Transport in

Logistiekprofs op 3 november 2020 | 2 minuten leestijd

Logisnext, het bedrijf achter de merken UniCarriers en Cat Lift Trucks, neemt per 1 november Frissen Intern Transport over. Door de acquisitie verwacht Logisnext een betere  dekking in Zuid-Nederland te realiseren. 

De specialist in material handling-oplossingen werkt al 25 jaar samen met Frissen Intern Transport. “Frissen is een vertrouwde partner voor ons in de omgeving Limburg”, aldus Erik Koudijs, Managing Director van Logisnext Netherlands. “Door de overname versterken wij ons in de provincie Limburg en zijn we, samen met onze vestiging in Venlo, perfect gepositioneerd om onze klanten in Zuid-Oost Nederland, nu en in de toekomst, te bedienen. 

George Frissen, eigenaar van het familiebedrijf zegt het stokje met een goed gevoel over te dragen. “De eisen van de klant op het gebied van dienstverlening zullen in de komende jaren toenemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat UniCarriers de juiste partij is om hier invulling aan te geven en daarmee zowel de continuïteit van deze financieel gezonde onderneming als de werkgelegenheid voor de lange termijn te waarborgen.” 

Afbeelding: Erik Koudijs (UniCarriers) en George Frissen (Frissen Intern Transport)

Gerelateerde artikelen