Laatste kans om mee te dingen naar de Logistica Award!

Logistiekprofs op 1 June 2015

Bedrijven die nog kans willen maken op de Logistica Award 2015 kunnen zich tot dinsdag 2 juni aanmelden. Denkt u in het bezit te zijn van de meest innovatieve logistieke of material handling oplossing? Ga dan de uitdaging aan en schrijf u vandaag nog in. Wie weet staat u dan op 10 november met de Logistica Award op het podium.

Wie kan zich inschrijven? Iedereen die exposant is op Logistica 2015 of klant is van een exposant. Voorwaarde voor inschrijving is dat de inzending innovatief is en met logistiek te maken heeft. De inzending moet Nederlandse roots hebben en mag niet langer dan 1 jaar op de markt zijn.

De inzending kan bestaan uit:

  • een innovatieve logistieke oplossing (toepassing)
  • een fysieke presentatie (prototype)
  • een beschrijving van een oplossing in de vorm van een wetenschappelijke scriptie

Beoordelingscriteria 
Inzendingen zullen door de vakjury worden beoordeeld op de toepassingswaarde, de mate van innovatie, het economisch belang, de kosteneffectiviteit en de creativiteit. Na een selectie zullen drie genomineerden strijden om de Logistica Award 2015. Naast de vakprijs wordt er tevens een publieksprijs uitgereikt. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de nominatie van hun keuze op de website of tijdens hun registratie voor beursbezoek. De inzending met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

U vindt het formulier en alle informatie hier

Redactie LogistiekProfs