Kuehne + Nagel breidt logistieke faciliteit in Geel fors uit
13.09.2017 | Branchenieuws

Kuehne + Nagel breidt logistieke faciliteit in Geel fors uit

Kuehne + Nagel heeft zijn distributiecentrum in Geel uitgebreid met 32.000 vierkante meter. Met de uitbreiding wil de logistiek dienstverlener zijn logistieke activiteiten in België versterken. 

Kuehne + Nagel vestigde zich in 2006 in het logistieke centrum, dat toen nog een oppervlakte van 45.000 vierkante meter had. In het gebouw kunnen producten tot een hoogte van 12,2 meter worden opgeslagen. In de nieuwe locatie is een aparte ruimte voor pharma gerelateerde goederen, onderdeel van Kuehne + Nagel KN PharmaChain. De locatie is volgens de logistiek dienstverlener uitgerust met moderne technieken, waaronder ESFR sprinklers en een noodenergievoorziening. 

De faciliteit in Geel fungeert als hub in de Europese en wereldwijde distributie van producten in Fast Moving Consumer Goods (FMCG), de farmaceutisch sector en gezondheidszorg. "Met de uitbreiding komen we tegemoet aan de vraag van klanten die willen profiteren van een locatie in het hart van Europa", aldus Kevin Nash, Managing Director van Kuehne + Nagel BeLux. 

Redactie LogistiekProfs


Plaats een reactie (0)

Reageren