​Katoen Natie neemt warehouseactiviteiten Nijhof-Wassink over
Warehousing 08.10.2019 | Branchenieuws

​Katoen Natie neemt warehouseactiviteiten Nijhof-Wassink over

Katoen Natie neemt in Polen alle activiteiten omtrent warehousing en value added logistics over van Nijhof-Wassink. Daarmee wil Katoen Natie haar positie in de chemische industrie verder verstevigen. 

Het management van Katoen Natie beschouwde Polen als een blinde vlek in het netwerk, stelt het bedrijf in een persbericht. "Door deze blinde vlek op te vullen, is Polen vanaf nu een extra troef om de petrochemische klanten nog meer te bedienen", aldus Katoen Natie. 

Onder de overeenkomst vallen een terrein van 25,5 hectare, 42 silo's, 15.000 vierkante meter buitenopslagruimte en 5 warehouseloodsen met een totale overdekte oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Ook de lopende contracten en de 60 medewerkers van het logistiek centrum worden door Katoen Natie overgenomen. Het Belgische bedrijf wil de logistieke faciliteiten direct uitbreiden met 16.000 vierkanter en 42 extra silo's. 

De overname geldt alleen voor het logistiek centrum in Kutno, Polen. Alle transportactiviteiten van Nijhof-Wassink en de vijf Volvo- en Renault Trucks-dealerbedrijven in Polen blijven actief onder de Nijhof-Wassink Groep. 

Plaats een reactie (0)

Reageren