Kardex en Addverb slaan handen ineen

Logistiekprofs op 29 januari 2024 | 2 minuten leestijd

Kardex en Addverb gaan samenwerken op het gebied van intralogistieke software. Kardex is gespecialiseerd in compacte opslagsystemen, Addverb in robotica en magazijnautomatisering. Door samen te werken kunnen de compacte opslagsystemen van Kardex worden aangestuurd met de warehouse management technologie van Addverb. Addverb’s warehouse management systeem is gebaseerd op moderne microservices-architectuur en kan volledig in de cloud draaien.

De samenwerking tussen Kardex en Addverb maakt een geïntegreerd en efficiënt oplossingspakket mogelijk met de nieuwste technologieën op het gebied van magazijnbeheer en -automatisering. Het totaalpakket van Addverb-software en Kardex-opslagsystemen biedt naadloos geïntegreerde en geoptimaliseerde opslagprocessen voor bedrijven van alle groottes in alle industrieën.

Addverb’s warehouse management systeem is gebaseerd op microservices architectuur, waardoor het naadloos schaalbaar en uiterst flexibel is. Daarnaast beschikt het over een gebruiksvriendelijke interface die de implementatie en het gebruik vergemakkelijkt. Met algoritmes die de behandeling van middelen en materialen optimaliseren, zorgt het Addverb systeem voor geoptimaliseerde workflows en een hogere productiviteit. De cloud-gebaseerde architectuur garandeert ondertussen wereldwijde toegang tot real-time data voor optimale besluitvorming.

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat hun gezamenlijke inspanning zal bijdragen aan het stimuleren van de efficiëntie en wendbaarheid van bedrijven wereldwijd. “Dankzij de samenwerking met Addverb kunnen we onze klanten een van de meest geavanceerde oplossingen voor zeer compacte opslag bieden. De combinatie van onze technologieën zal een nieuwe standaard zetten in de integratie van logistieke systemen”, benadrukt Volker Jungbluth, hoofd corporate technology bij Kardex.

Het strategische partnerschap maakt uitgebreide synergie tussen de twee bedrijven mogelijk. “Samen met Kardex zullen we in staat zijn om onze klanten eersteklas oplossingen te bieden die een revolutie teweeg zullen brengen in hun opslagprocessen en hen concurrerender zullen maken”, zegt Pieter Feenstra, CEO van  Addverb EMEA.

Gerelateerde artikelen