Jungheinrich opent regionaal kantoor en showroom in Hengelo

Logistiekprofs op 18 maart 2019 | 1 minuut leestijd

Jungheinrich betrekt in Hengelo een regionaal kantoor met showroom. Vanuit Hengelo hoopt het klanten in het oosten van Nederland beter te kunnen bedienen. 

Het regionale kantoor beslaat circa 1.175 vierkante meter en is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West in Hengelo. In de showroom toont Jungheinrich nieuwe en gebruikte heftrucks, van stapelaars en heftrucks tot aan trekkers. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment van Jungheinrich’s webshop Profishop te zien. 

Door een nieuw kantoor in Oost-Nederland te openen hoopt de leverancier nieuwe en bestaande klanten beter en klantgerichter van dienst te zijn, schrijft Jungheinrich in een persbericht. “Wij merkten dat de vraag naar het totaalpakket van Jungheinrich met een sterke focus voor opleidingen steeds groter werd in de regio Twente”, zegt Jungheinrich Marketing Director B.P. Ravelli. “Door dichter bij klanten te opereren kan Jungheinrich zijn dienstverlening persoonlijker invullen.” 

Vanaf september biedt Jungheinrich heftruckopleidingen, trainingen en cursussen voor het magazijn en interne logistiek ook vanuit Hengelo aan.

Gerelateerde artikelen