Jorr-IT Solutions treedt toe tot afsprakenstelsel iSHARE
ICT 20.12.2019 | Branchenieuws

Jorr-IT Solutions treedt toe tot afsprakenstelsel iSHARE

Jorr-IT Solutions is deelnemer geworden van het iSHARE-stelsel. De leverancier van onder meer warehousemanagement- en datahubsystemen heeft het toetredingsproces succesvol afgerond.

Omdat Jorr-IT Solutions oplossingen biedt voor kleine tot middelgrote spelers in de logistieke sector, wordt drempelloos data delen voor meer partijen in de sector mogelijk. Nu Jorr-IT Solutions officieel iSHARE-deelnemer is, wordt de eerstvolgende stap het compatible maken van iSHARE in het eigen warehousemanagementsysteem. Jorr-IT Solutions werkt samen met Simply Deliver, dat in mei als eerste IT-bedrijf in Nederland officieel toe tot het iSHARE-afsprakenstelsel.

Jorrit van der Weg, oprichter en naamgever van Jorr-IT Solutions, over de deelname aan het afsprakenstelsel: “Het is goed dat iSHARE er is. Veel bedrijven willen wel data delen en samenwerken maar weten niet hoe, of ze maken zich zorgen over de veiligheid. Wij richten ons specifiek op kleine tot middelgrote bedrijven in de logistieke sector waar deze zorgen vooral spelen. Zij kunnen nu met behulp van iSHARE ook data gaan delen en meedoen met de grotere spelers.”


Plaats een reactie (0)

Reageren