JCL Logistics aan de slag voor Gazelle

Logistiekprofs op 29 June 2020

Koninklijke Gazelle is gewisseld van logistiek dienstverlener. De komende vijf jaar werkt het bedrijf niet meer samen met Koninklijke Rotra, maar met JCL Logistics.

De nieuwe logistiek partner heeft ervaring met de opslag en distributie van fietsen voor klanten als Giant, Bikkel en Superior. Sinds vorig jaar werkt JCL Logistics voor Derby Cycle, een van de grootste fietsenfabrikanten in Europa. 

“JCL Logistics beschikt over een gespecialiseerd fietsenwarehouse en heeft jarenlange ervaring op het gebied van de distributie van (elektrische) fietsen. Daarom zijn zij een logische nieuwe partner voor ons”, aldus Huub Lamers, algemeen directeur van Koninklijke Gazelle. 

Gazelle zag de vraag naar fietsen sinds de uitbraak van de coronacrisis fors toenemen. Met name de e-bike was in trek. Het bedrijf rolde in april versneld een thuisbezorgservice uit voor fietsen die online zijn besteld. De fiets wordt voor de deur afgeleverd door een Gazelle-dealer uit de buurt. 

Afbeelding: Kees de Heer (Proqure), Huub Lamers (Gazelle), Bert de Vries (JCL), Harm Jansen (JCL), Patrice Cazeaux (Gazelle), Gerco Oosterink (Gazelle), Erik Gerritsen (JCL), Gert Duurland (JCL)