Jan de Rijk Logistics benoemt nieuwe CEO
Transport & Distributie 03.09.2019 | Branchenieuws

Jan de Rijk Logistics benoemt nieuwe CEO

Logistiek dienstverlener Jan de Rijk Logistics heeft Fred Westdijk (52) benoemd tot nieuwe CEO. Westdijk volgt Sebastiaan Scholte op die op 1 juli afscheid nam van het bedrijf. 

"Fred is goed thuis in de uitdagingen van de internationale logistiek en heeft de ervaring en kennis welke aansluiten bij onze strategische doelstellingen”, zeggen Jan en Jacqueline de Rijk van het familiebedrijf over de benoeming. De nieuwe CEO startte op 1 september in zijn nieuwe rol. Westdijk begon zijn carrière in 1999 bij KLM Cargo en werkte vervolgens bij Exel Logistics, DHL Supply Chain en Jan de Rijk Logistics . De laatste jaren was hij daar actief als directeur Contract Logistics.

Acquisities niet uitgesloten

Onder leiding van de nieuwe CEO blijft de logistiek dienstverlener zich richten op verdere organische groei in wegtransport, intermodaal transport en contract logistiek. Ook toekomstige acquisities worden niet uitgesloten. "Jan de Rijk Logistics heeft sterke troeven in handen: gemotiveerde loyale mensen, een ervaren management team, een zeer gezonde financiële positie, een duidelijke visie op de toekomst en de juiste strategie om die te bereiken. En dit alles geworteld in een sterke familie", zegt Westdijk. 

Nieuwe directeur Contract Logistiek

Om de ingezette strategische uitbreiding van contract logistiek voort te zetten is Don Brewel aangetrokken als nieuwe directeur Contract Logistiek. Brewel is nu nog Commercieel Directeur Healthcare bij DHL Supply Chain en zal per 1 november in dienst treden.

Jan de Rijk Logistics verzorgt wegtransport- & intermodale diensten, contract logistics en retaildistributie voor klanten. De logistiek dienstverlener beschikt over een vloot van meer dan 1.000 voertuigen, meer dan 130.000 vierkante aan warehouses, en 27 vestigingen in 14 landen. Jan de Rijk Logistics heeft verspreid over Europa ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

Plaats een reactie (0)

Reageren