Jaarbeurs nieuwe partner Logistiek Manager van het Jaar

Logistiekprofs op 2 februari 2018 | 2 minuten leestijd

Jaarbeurs en de Stichting Logistiek Manager van het Jaar hebben recent een samenwerking gesloten voor de organisatie van het event Logistiek Manager en Jong Logistiek Talent van het Jaar. “Voor het stichtingsbestuur is deze samenwerking een belangrijke stap om het evenement op een hoger plan te brengen en toekomstbestendig te maken”, zo geeft voorzitter Ronald Leunisse aan.

Jaarbeurs is al vele jaren actief in het logistieke vakgebied met Logistica, ICT & Logistiek en LogistiekProfs.nl. “Logistiek Manager van het Jaar is door de combinatie van kennissessies, netwerken en de feestelijke verkiezing, absoluut een toonaangevend event. Dit past in ons streven om door het jaar heen voor de logistieke manager vakinhoudelijke ontmoetingen te creëren,” aldus Martijn de Weerd, brandmanager Logistiek bij Jaarbeurs.

Samen met evofenedex en de andere partners wordt op dit moment gewerkt aan het programma voor het event van 11 april aanstaande. Het thema ‘Grensoverschrijdend’ biedt tal van interessante invalshoeken die het dagelijks werk raken.

Thema: ‘Grensoverschrijdend’
Vandaag de dag is grensoverschrijdend de norm: in techniek, in organisatie en mens. De moeilijkheid zit in het bewaren van een evenwichtige balans tussen deze drie grootheden. Dikwijls werken modernistische systemen niet doordat mens en organisatie onvoldoende toegerust zijn om hier effectief mee om te gaan. Of worden goedbedoelde organisatie wijzigingen een fiasco vanwege gebrek aan ondersteunende techniek en participerende mens.

De mens is vaak een doorslaggevende factor, maar zeker in deze grensoverschrijdende wereld komt die factor mens onder druk te staan. Nieuwe rollen vragen om nieuwe kennis, een andere houding en ander gedrag. En dat is zeker binnen het logistieke domein niet eenvoudig te realiseren. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen, veranderingsgezindheid, omgaan met nieuwe normen en waarden, en ethische kaders.

6 februari kandidaten bekend
De afgelopen maanden heeft de jury de inzendingen voor Logistiek Manager van het Jaar en voor Jong Logistiek Talent beoordeeld. Dinsdag 6 februari zullen de kandidaten voor beide titels bekend gemaakt worden.

Meer informatie
Meer informatie over de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma, kunt u vinden op www.lmvhj.nl

Gerelateerde artikelen