Iwan te Winkel verkozen tot Logistiek Manager van het Jaar
23.03.2016 | Branchenieuws

Iwan te Winkel verkozen tot Logistiek Manager van het Jaar

Iwan te Winkel is tijdens deze editie verkozen tot Logistiek Manager van het Jaar. Te Winkel liet finalisten Carin Hendriksen en Eric Armstrang achter zich. De award voor Jong Logistiek Talent ging naar Stefan Kleijngeld.

Vandaag presenteerden de finalisten zichzelf en hun cases in de Jaarbeurs ten overstaan van de jury en het aanwezige publiek. Iwan te Winkel, directeur logistiek bij Raab Karcher, werd door de vijfkoppige jury, bestaande uit Theo Heemskerk, Cosmas Hoefnagels, Annelies Leveling, Raymond Cools en René de Koster, als beste beoordeeld. "Iwan te Winkel heeft zichzelf bedrijfsoverstijgend neergezet. Dit is echt logistiek als game changer", zei juryvoorzitter Heemskerk over de keuze. De prijs werd uitgereikt door Edwin Wenink, die vorig jaar de titel in de wacht sleepte.

Te Winkel laat weten enthousiast te zijn om het komend jaar als ambassadeur op te treden voor Logistiek Manager van het Jaar. De winnaar gooide hogen ogen met het Leanworks concept van Raab Karcher. Met het logistiek concept Leanworks werd de distributie van materialen naar de bouwplaats op een andere manier benaderd. Waar eerst het kostenplaatje voorop stond, wordt er nu vooral gedacht aan een zo efficiënt mogelijk bouwproces. Zo zorgt Raab Karcher er voor dat materialen van derden naar de bouwplaats worden gebracht.

Jong Logistiek Talent
Stefan Kleijngeld, manager logistics bij WP Haton, werd verkozen tot Jong Logistiek Talent 2016, een prijs die voor 50 procent door de jury werd bepaald en voor 50 procent door het aanwezige publiek. Kleijngeld liet Daniella Beljaars en Bart Louwen achter zich.

CeP3U-fUAAA1bJH.jpg

Mede dankzij Kleijngeld wist WP Haton de focus te verleggen van een aanbodgestuurde productie van industriële bakkerijmachines naar een vraaggestuurde dienstverlening. Samen met toeleveranciers legt het bedrijf zich nu toe op het ontwikkelen van innovatieve ‘deegoplossingen’ voor klanten.

Redactie LogistiekProfs


Plaats een reactie (0)

Reageren