Ivo Meertens nieuwe manager Logistiek Portfolio van Jaarbeurs
06.05.2020 | Branchenieuws

Ivo Meertens nieuwe manager Logistiek Portfolio van Jaarbeurs

Het portfolio Logistiek binnen Jaarbeurs heeft een nieuw gezicht: Ivo Meertens (43). Meertens is sinds 2006 werkzaam bij Jaarbeurs met als laatste functie Brand Owner van de vakbeurzen Infosecurity, Data & Cloud Expo in Utrecht, Brussel en Kopenhagen. Hij maakt nu de overstap naar Logistiek en volgt hiermee Martijn de Weerd op. Meertens wordt verantwoordelijk voor de titels ICT & Logistiek, Logistica, Logistiek Manager van het Jaar en LogistiekProfs.

“Jaarbeurs heeft al een hele sterke positie binnen de logistieke sector”, zegt Meertens. “Deze positie willen we verstevigen door conceptinnovatie en digitalisering. We gaan vernieuwen, door uitgebreid onderzoek te doen en dus goed te luisteren naar de markt. Succesvolle innovaties vereisen het oplossen van een probleem of het vervullen van een klantbehoefte. Daarom is het belangrijk om onze klanten vanaf het begin bij het innovatieproces te betrekken en te helpen. Waar liggen kansen voor logistieke bedrijven en welke thema’s spelen binnen de logistieke sector? Jaarbeurs wil hierin een grote rol blijven spelen samen met partners Stichting Logistica, BMWT en de adviescommissie Logistiek. Bovendien wordt er van bedrijven gevraagd om snel te kunnen reageren op veranderingen in vraag en aanbod. Connectiviteit en samenwerking speelt in dit alles een grote rol en ook daar willen we onze toegevoegde waarde blijven bieden.” aldus Meertens.

Over Jaarbeurs

Jaarbeurs onderstreept het belang van oprechte aandacht in de rol die zij speelt bij het verbinden van mensen, merken en markten. Jaarbeurs organiseert en faciliteert het hele jaar door live events en online platformen waarmee zij waardevolle belevingen en verbindingen creëert. www.jaarbeurs.nl

Plaats een reactie (0)

Reageren