ICT & Logistiek 2020 gaat niet door

Logistiekprofs op 8 October 2020

ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de coronamaatregelen was de vijftiende editie van de vakbeurs eerder al uitgesteld naar een latere datum in november. Omdat veel beursexposanten door interne coronamaatregelen hun aanwezigheid niet konden garanderen, heeft de organisatie besloten de aandacht te gaan richten op ICT & Logistiek 2021. Die vindt plaats van 9 tot en met 11 november in de Jaarbeurs. 

Ivo Meertens van ICT & Logistiek: “We hebben er met zijn allen – klanten, exposanten, medewerkers – al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021.”

ICT & Logistiek is één van de grootste vakbeurzen in Nederland voor beslissers en andere professionals in de sectoren ICT en Logistiek. In 2019 trok de beurs ruim 5.000 bezoekers. In 2021 wordt ICT & Logistiek georganiseerd in combinatie met Logistica.