ISHARE voegt consultancybureau INNOPAY toe als implementatiepartner
ICT 07.11.2019 | Beursnieuws

ISHARE voegt consultancybureau INNOPAY toe als implementatiepartner

Consultancybureau INNOPAY heeft op vakbeurs ICT & Logistiek een partnerovereenkomst getekend met Stichting iSHARE. Organisaties die sneller en veiliger data willen delen, kunnen voortaan terecht bij INNOPAY voor de implementatie van het afsprakenstelsel. 

INNOPAY is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. Het bureau was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het iSHARE-afsprakenstelsel. In de periode 2016 – 2019 faciliteerde INNOPAY in opdracht van de Topsector Logistiek het co-creatie proces en de eerste adoptie.

Het netwerk van iSHARE-implementatiepartners bestaat nu uit zes leden. ECS International, ICT Group, Rojo Consultancy, Seeburger en UC Group gingen INNOPAY voor. 

Douwe Lycklama, Founding Partner van INNOPAY: “Wij zijn trots op wat we samen met de logistieke sector hebben bereikt in de afgelopen drie jaar. Een kwalitatief hoogwaardig afsprakenstelsel dat voor iedereen geschikt is. En waarvan we nu de eerste toepassingen in de praktijk zien. Wij hebben van dichtbij gezien welke kansen iSHARE biedt voor de logistieke sector, zowel nationaal als internationaal. Kansen om processen te optimaliseren, efficiënter te werken, de concurrentiepositie van de Nederlandse logistieke sector te verbeteren. En wij willen daar graag aan blijven bijdragen als iSHARE Implementatiepartner.”

Plaats een reactie (0)

Reageren