Inventaris distributiecentrum V&D geveild
08.04.2016 | Branchenieuws

Inventaris distributiecentrum V&D geveild

De inventaris van het distributiecentrum van het failliete V&D komt onder de digitale hamer. Veilinghuis Troostwijk veilt op 15 april de inventaris van het distributiecentrum. Onder de te koop aangeboden producten bevindt zich vooral intern transportmaterieel.

Het gaat om materiaal van het duurzame BREEAM-gecertificeerde distributiecentrum in Nieuwegein. V&D huurde dit distributiecentrum sinds 2012 van WDP. De inrichting en de systemen kwamen bij SSI Schäfer vandaan. Deze systemen worden nu geveild bij Troostwijk. Het gaat vooral om vorkheftrucks, reachtrucks, pallettrucks, pompwagens, orderpicktrucks, stapelaars en pallet- en legbordstellingen. Geïnteresseerden kunnen op 14 april de spullen komen bekijken. 

Lees ook: V&D verdwijnt definitief uit straatbeeld

V&D werd begin dit jaar failliet verklaard. Zo'n 8000 mensen verloren hun baan, waaronder ook de bijna 500 medewerkers in het distributiecentrum. In maart en in april opent V&D nog enkele keuren de deuren van haar vestigingen, om de allerlaatste voorraden tegen dumpprijzen te verkopen. Restaurantketen La Place gebruikte het distributiecentrum als hoofdkantoor. Onlangs werd bekend dat supermarktketen Jumbo een groot deel van La Place overneemt. Onduidelijk is nog wat er met het distributiecentrum gaat gebeuren. 

Redactie LogistiekProfs 

Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.Plaats een reactie (0)

Reageren