Inther komt met mogelijkheid om Automated Document Applicator te huren
20.12.2017 | Branchenieuws

Inther komt met mogelijkheid om Automated Document Applicator te huren

Inther Logistics Robotics komt met de mogelijkheid om de Automated Document Applicator (ADA) te huren. 3PL's kunnen ervoor kiezen om alleen te betalen voor het daadwerkelijke gebruik. 

De ADA automatiseert het aanbrengen van documenten aan de buitenkant van een doos. Het print, buffert, vouwt en plakt documenten met een docufoil op dozen. Zowel het doosformaat, als de positie waar het document aangebracht wordt, kan hierbij continu variëren. In 2015 ging Inther Logistics naar huis met de Logistica publieksprijs.

Omdat contract logistiek vaak logistieke diensten levert op basis van korte of middellange termijncontracten, innoveren 3PL's vaak met oplossingen die zich aan de flexibele aard van hun diensten kunnen aanpassen. Om aan de vraag naar flexibiliteit te voldoen, biedt Inter 3PL's nu de mogelijkheid om de ADA te huren. "We hebben zo'n vertrouwen in de kwaliteit en de robuustheid van de Automated Document Applicator dat we bereid zijn om de gehuurde ADA’s na de huurperiode terug te nemen. Zelfs na een periode van meerdere jaren", verklaart Paul Hermsen - Directeur Inther Group de nieuwe keuze. "Het feit dat de ADA is ontworpen om een 'plug and play' machine te zijn, minimaliseert de vereiste tijd voor de installatie." 

Plaats een reactie (0)

Reageren