11.12.2014 | Branchenieuws

Internationaal logistiek event naar Venlo

De jaarlijkse logistieke vakbeurs CSCO Forum en 3PL Summit wordt dit jaar in Venlo gehouden. Dit internationale, meerdaagse netwerk- en kennisevent is bedoeld voor voor grote internationale logistieke dienstverleners. Zo’n 300 deelnemers zullen naar Venlo komen om te netwerken, de nieuwste ontwikkelingen te bespreken en deel te nemen aan workshops. Organisator EFT (eyefortransport) verzorgt daarnaast meetings waar logistieke ondernemers met internationale beslissingsnemers in contact kunnen komen.  

Logistieke hotspot 
De beurs werd vorig jaar in Amsterdam georganiseerd en daarvoor in steden als Londen, Brussel, Dubai en Singapore. Dit jaar is voor Venlo gekozen omdat dit de logistieke hotspot van Nederland zou zijn. “Venlo-Venray heeft grote Europese ambities. Dat maakt de regio uiterst interessant voor onze deelnemers.”


Goed bewaard geheim
Wethouder Economische Zaken en Kennisinfrastructuur Stephan Satijn van Venlo spreekt van een ‘opsteker’ voor logistieke bedrijven. “Al te lang geldt deze regio als een goed bewaard geheim”, aldus Satijn. De CSCO forum en 3PL Summit wordt gehouden in oktober 2015 en vindt plaats in De Maaspoort in Venlo.

Plaats een reactie (0)

Reageren