28.01.2015 | Beursnieuws

Inschrijving Logistica Awards 2015 geopend

Bedrijven die hun logistieke innovatie of material handling oplossing op de kaart willen zetten, kunnen zich tot 1 juni aanmelding voor de Logistica Awards 2015. De prijs wordt uitgereikt tijdens de vakbeurs Logistica, die plaatsvindt van 10 t/m 13 november 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

Deelname
Deelname aan de Logistica Award staat open voor iedereen die exposant is op Logistica 2015 of klant is van een exposant. Voorwaarde voor inschrijving is dat de inzending innovatief is, daarnaast moest deze met logistiek te maken hebben, Nederlandse roots hebben en de inzending mag niet langer dan 1 jaar op de markt zijn.

De inzending kan bestaan uit:

  • een innovatieve logistieke oplossing (toepassing)
  • een fysieke presentatie (prototype)
  • een beschrijving van een oplossing
  • een wetenschappelijke scriptie

Beoordelingscriteria
Inzendingen zullen door de vakjury worden beoordeeld op de toepassingswaarde, de mate van innovatie, het economisch belang, de kosteneffectiviteit en de creativiteit. Na een selectie zullen drie genomineerden strijden om de Logistica Award 2015. Naast de vakprijs wordt er tevens een publieksprijs uitgereikt. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de nominatie van hun keuze op de website of tijdens hun registratie voor beursbezoek. De inzending met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Meld hier om uw innovatie aan voor de Logistica Award 2015.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren