Inschrijving IFOY Awards van start
02.09.2016 | Branchenieuws

Inschrijving IFOY Awards van start

Fabrikanten van magazijntrucks en intralogistieke oplossingen en software kunnen vanaf vandaag meedingen naar de IFOY (International Forklift Of the Year) Award 2017.

Bedrijven kunnen meedoen in acht verschillende categorieën, waarbij in elke categorie wordt gekeken naar de mate van innovatie, maar ook naar de praktische toepasbaarheid van de machine of de oplossing. Het gaat om de volgende categorieën:
– Counterbalanced vorkheftrucks tot en met 3,5 ton;
– Counterbalanced vorkheftrucks vanaf 3,51 ton;
– Speciale voertuigen
– Magazijntrucks ‘high lifters’
– Magazijntrucks ‘low lifters’
– Automatisch geleide voertuigen (AGV) en shuttlesystemen
– Intralogistieke oplossingen en systemen die succesvol bij een klant zijn gerealiseerd.
– ‘Special of the Year’: voor alle innovatieve systemen die tot een aantoonbare verbetering voor de eindgebruiker leiden op het gebied van veiligheid, ergonomie, energieverbruik, prestaties, onderhoud en bedrijfsefficiency.

Bedrijven kunnen zich tot 18 november inschrijven. 25 internationale juryleden beoordelen de ingezonden nominaties. Daarnaast zal een vakjournalist alle genomineerde inzendingen voorafgaand aan het juryproces testen op prestaties en bedieningsgemak. Het wetenschappelijk Fraunhofer Instituut en de Helmut Schmidt Universiteit van Hamburg beoordelen de inzendingen op de mate van innovatie. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de beurs Transport Logistik in mei 2017 in München.

Bekijk hier wie er vorig jaar naar huis gingen met de IFOY Awards.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren