In beeld: verkiezing Logistiek Manager van het Jaar

Logistiekprofs op 4 April 2019

Het regende niet alleen prijzen tijdens de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar; er werd ook volop kennis gedeeld en kennisgemaakt met vakgenoten. Een sfeerimpressie van de dag in veertien beelden. 

Dagvoorzitter Jan Dirk Stouten heet de aanwezigen welkom voordat hij de kandidaten het podium op roept.

De jury wordt dit jaar gevormd door Duco Buijze (Lineage Logistics), Cosmas Hoefnagels (Consafe Logistics Benelux), Raymond Cools (Pondres Direct Mail), Sander de Leeuw (VU) en Myrthe Marechal (NS).

De finalisten Jong Logistiek Talent, Nick Vreeswijk, Joris Teurlings en Slabbekoorn bijten het spits af. 

Daarna is de beurt aan finalisten Gerhard Kolk, Job Sonke en Erik van Wunnik.

Ondernemer Annemarie van Gaal vertelt over nieuwe toepassingen, nieuwe verdienmodellen en nieuwe manieren van organiseren in alle sectoren, waaronder de logistiek

Nick Vreeswijk, operationeel directeur bij Fietskoeriers.nl, wordt verkozen tot Jong Logistiek Talent. “Nick is in staat geweest om mensen aan zich te verbinden”, aldus juryvoorzitter Sander de Leeuw.

Nick Vreeswijk ontvangt de award uit handen van oud-winnaar Tijs van Driel (Red je pakketje). 

Job Sonke, logistiek manager bij Hollister Inc. is Logistiek Manager van het Jaar. “Job is een logistiek manager, maar eigenlijk veel meer dan dat”, luidt het jurycommentaar. “Hij heeft een heel nieuw distributiecentrum opgezet en een aantal jaar later de hele operatie verhuisd. Dat al het personeel is meegegaan naar de nieuwe locatie, zegt genoeg over de aandacht die Job heeft voor de human factor.