ICT & Logistiek dit jaar in het teken van ‘veerkrachtige logistiek’

Logistiekprofs op 28 juli 2021 | 2 minuten leestijd

Vakbeurs ICT & Logistiek vindt dit jaar op 10 en 11 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema: Resilient Logistics. Logistica, dat gelijktijdig zou plaatsvinden, is verschoven naar 2022. 

ICT & Logistiek staat dit jaar in het teken van Resilient Logistics: hoe creëren we een veerkrachtige logistieke sector die zich snel kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen? De coronapandemie heeft ook de logistieke sector voor forse uitdagingen geplaatst. Victor Ankerman van ICT & Logistiek: “Genoeg aanleiding om elkaar weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan over wendbaarheid en aanpassingsvermogen. We hopen de sector weer te inspireren met nieuwe ontwikkelingen, expert meetings en nuttige ontmoetingen.”

Logistica keert in november 2022 terug met een vernieuwde editie. De beslissing om deze beurs pas over een jaar weer te organiseren, werd in nauw overleg genomen met de branche en met de Stichting Logistica. Jan Hommes, directeur Stichting Logistica: “Nu allebei de beurzen in november zouden plaatsvinden, hebben we besloten om ons op één te concentreren. Daarmee hebben we de tijd om met een nieuw beursconcept in 2022 onze achterban te verrassen. We gaan ervoor zorgen dat Logistica een nog mooier netwerkevenement wordt en nog meer innovaties en trends kan laten zien.”

Inschrijving ICT & Logistiek

De inschrijving voor ICT & Logistiek, voor een fysiek of digitaal bezoek aan de beurs, opent in september. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website van ICT & Logistiek. Exposanten kunnen contact opnemen met Robin Benard van de beurs, via robin.benard@jaarbeurs.nl of +31 (0)6 1279 80 61.

Gerelateerde artikelen