ICT & Logistiek 2016: ‘Beste editie ooit’

ICT & Logistiek 2016: ‘Beste editie ooit’

Niet alleen qua bezoekersaantallen, maar ook qua innovaties en sessies kunnen we spreken van de beurste beurseditie ooit. Dat stelt brandmanager Paul Verdult. “Je merkt dat de markt weer aantrekt en iedereen op de hoogte wil èn moet blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT & Logistiek.”

Zo’n 5000 mensen bezochten ICT & Logistiek de afgelopen dagen. Dat zijn een stuk meer bezoekers dan tijdens de editie van 2014, toen ICT & Logistiek net als dit jaar niet gelijktijdig met Logistica werd gehouden en zo’n 3700 mensen de beurs bezochten. “Het was druk op de beursvloer, maar ook de inhoudelijke sessies zaten dit jaar bijna constant vol. Wat dat betreft hadden we veel aan de samenwerking met partners als vLm, EVO en TLN, die een groot deel van het inhoudelijke programma voor hun rekening namen.”

Ook in het aantal exposanten was er dit jaar sprake van een stijging. Er stonden 128 exposanten in hal 3 en 4 van de Jaarbeurs. “Alle exposanten die we spraken waren heel tevreden over de kwaliteit van de bezoekers.” Volgens Verdult merk je aan alles dat IT in de logistiek volop in ontwikkeling is. “Als je nog niet met IT bezig bent of daar een nadrukkelijke focus op hebt, ga je buiten de boot vallen. IT is momenteel zo verbonden met logistiek en de veranderingen gaan zo hard, dat bezoekers genoodzaakt zijn om bij te blijven. Dan is deze beurs wel het moment om je te oriënteren.”

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren