ICT & Logistiek en Logistica 2019
Nog maar tot ICT & Logistiek en Logistica 2019 Registreer hier
ICT & Logistiek en Logistica 2019 Jaarbeurs, Utrecht
5 t/m 7 november

Dè beurs met alles rondom ICT & logistiek

Registreer je nu!
ICT-leveranciers in logistiek starten vereniging DALTI
18.09.2018 | Branchenieuws

ICT-leveranciers in logistiek starten vereniging DALTI

Een groep van zeven ICT-leveranciers heeft een eigen vereniging in het leven geroepen. De Dutch Association of Logistics and Transport IT Suppliers (DALTI) moet de samenwerking en kennisdeling tussen ICT-spelers op de logistieke markt bevorderen. 

DALTI is opgericht voor ICT-leveranciers van hard- en/of software voor logistieke processen. De vereniging wil deze leveranciers een platform bieden om beter te kunnen samenwerken, kennis te delen en te netwerken. Eind september wordt een eerste startbijeenkomst georganiseerd.

"Ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op en om deze ontwikkelingen te kunnen blijven volgen, maar zeker ook om als ICT-leveranciers een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van het ICT-landschap in de transport- en logistieksector, is het tijd voor een ‘eigen’ vereniging van ICT-leveranciers", aldus René Knapen, voorzitter van DALTI. 

Initiatiefnemers van DALTI zijn René Knapen (TANS, voorzitter), Jan Timmerman (Centric, vice-voorzitter), Jitske Brink (Filogic, penningmeester), Frank Kindt (Aventeon, secretaris), Twan Goossens (Mobicoach), Roderick Rodenburg (Synple) en Roderick Verhoef (Rainbow Solutions).

Plaats een reactie (0)

Reageren