​Hunkemöller opent distributiecentrum in Almere

Logistiekprofs op 28 oktober 2021 | 2 minuten leestijd

Lingeriemerk Hunkemöller opent in 2023 een nieuw distributiecentrum in Almere. De nieuwe locatie is nodig omdat de lingerieketen het huidige dc in Hilversum en de faciliteiten in Bunschoten en Almere is ontgroeid. 

Hunkemöller groeide de afgelopen jaren hard en besloot daarom een nieuw distributiecentrum vlakbij de bestaande locatie te laten bouwen. “We kijken er naar uit dit nieuwe dc te ontwikkelen, dat een hoge mate van automatisering zal bevatten om de efficiëntie en snelheid van onze logistiek te verbeteren”, zegt Philip Mountford, CEO van Hunkemöller.

Het nieuwe pand biedt plaats aan 200 medewerkers. De faciliteit krijgt duurzaamheidskeurmerk BREEAM Excellent. De focus ligt op een zo duurzaam mogelijk gebouw dat een laag energieverbruik heeft, weinig onderhoud vergt en waarin duurzame oplossingen worden verwerkt.

Hunkemöller heeft gekozen voor bedrijvenpark Stichtsekant omdat het langs de A27 ligt en op 30 minuten afstand van zowel Utrecht als Amsterdam/Schiphol, dichtbij een container- en binnenvaartterminal.

Gerelateerde artikelen