09.11.2015 | Beursnieuws

Het LogistiekProfs-theater op dinsdag 10 november

Fourth Party Packaging, het Veiligste Magazijn van Nederland, retourlogistiek en leiderschap in de supply chain. Deze onderwerpen komt u tegen in het LogistiekProfs-theater tijdens de eerste dag van de Logistica-beurs. 

LogistiekProfs is deze beurs-editie in hal 10 aanwezig met een theater vol kennissessies. Om 12:45 trapt Johan Faes hier af met een lezing over de opkomst van 4PP’s. 4PP’s? Fourth Party Packaging. De 4PL kennen we allemaal; een control tower ofwel ketenregie. Maar hoe zit dat op het gebied van verpakken? Wie is integraal verantwoordelijk voor het verpakken binnen een complexe supply chain? Heel vaak niemand. Faesgroep introduceert daarom de term Fourth Party Packaging.

Wilt u deze lezing bijwonen maar bent u op dinsdag niet op de beurs? Johan Faes geeft dezelfde lezing ook op woensdag tussen 14:15 en 14:45

Hierna kunt u van 13:30 tot 14:00 uur aanschuiven bij een lezing over leiderschap in de supply chain, gegeven door BLMC’s Bastiaan van der List en Maarten Snijders. Ze vertellen over de verschuiving van logistiek naar supply chain management, de obstakels die u hierbij kunt tegenkomen en hoe deze aan te pakken. 

Om 14:15 geeft Stef de Bont van 12retour een lezing over retourlogistiek. De Bont legt uit waarom retourlogistiek onderdeel is van een groter bedrijfsproces, met als titel: ‘Returns; fix the problems, leverage the opportunity. 

De dag wordt afgesloten met een lezing van CEVA Logistics, winnaar Het Veiligste Magazijn van Nederland. Tussen 15:00 en 15:45 vertelt Karel Loeffen, Operations excellence manager, over de weg naar de titel. Welke maatregelen heeft CEVA genomen om het veiligste magazijn van Nederland te worden? En hoe betrok het bedrijf haar werknemers?

U kunt zich hier inschrijven voor de lezingen om uzelf van een plekje te verzekeren! Tot op Logistica!

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren