Hendrik Venter nieuwe CEO van DHL Supply Chain
Transport & Distributie 16.09.2019 | Branchenieuws

Hendrik Venter nieuwe CEO van DHL Supply Chain

DHL Supply Chain heeft Hendrik Venter benoemd tot nieuwe CEO voor het vasteland van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). 

Venter vervulde de afgelopen tien jaar meerdere managementrollen bij DHL Supply Chain. Per 1 oktober volgt hij Oscar de Bok op als lid van de Raad van Bestuur. De Bok over zijn opvolger: “Hendrik heeft in zijn verschillende rollen binnen DHL consequent bewezen dat hij zijn organisaties kan leiden naar duurzame winstgevende groei. Onder zijn leiding heeft vooral de regio Midden- en Oost-Europa zeer goed gepresteerd."

Als CEO gaat Venter zich richten op verdere uitbreiding in de 25 EMEA-landen waar DHL actief is. Hij stuurt het standaardisatieproces aan en zorgt voor implementatie van de innovatieagenda. , 

"Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Samen met dit uitstekende team zullen we bij DHL Supply Chain onze klanten optimaal blijven ondersteunen met uitstekende logistieke services", zegt Venter. "Klantgerichtheid, een eersteklas serviceportfolio en gelukkige werknemers in een motiverende en innovatieve werkomgeving zijn de sleutel tot ons succes als 's werelds toonaangevende leverancier van contractlogistiek,"

Plaats een reactie (0)

Reageren