HAVI Logistics breidt samenwerking met Van der Valk uit
11.04.2017 | Branchenieuws

HAVI Logistics breidt samenwerking met Van der Valk uit

Logistiek dienstverlener gaat de inkoop, opslag en levering van producten voor 38 hotels en restaurants van hotelketen Van der Valk verzorgen.

De twee bedrijven werken sinds 2012 al samen voor zo’n achttien restaurants. Dit aantal is sinds maart uitgebreid naar bijna vijftig vestigingen in drie landen. “Van der Valk wil de inkoop van haar producten graag los zien van onze dienstverlening. En dat is precies hoe wij graag samenwerken”, aldus Olav Gribnau, directeur bij HAVI. “De klant maakt zijn eigen afspraken met de leveranciers; wij kopen ze vervolgens conform die prijzen en voorwaarden in. Onze dienstverlening voor opslag en distributie berekenen we apart.”

HAVI ondersteunt bedrijven bij de inkoop, opslag en levering van food en non-foodproducten. Het bedrijf betrok begin dit jaar een nieuw distributiecentrum in Barendrecht, met het oog op de toekomstige groei. Een verstandige keuze, zo blijkt nu. Onlangs ging het namelijk ook de samenwerking aan met KFC en Kwalitaria. “We hebben die groei al in een paar maanden gerealiseerd”, aldus Gribnau. Het distributiecentrum beslaat een oppervlakte van 6.500 vierkante meter. Naast dit dc heeft HAVI in de Benelux nog twee vestigingen in Amersfoort en Olen (België), deze hebben een vloeroppervlak van respectievelijk 10.000 en 9.500 vierkante meter.

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: Havi Logistics Nederland Facebook

Plaats een reactie (0)

Reageren