Gezocht: baanbrekende toepassingen die supply chains voorgoed veranderen!
04.04.2017 | Branchenieuws

Gezocht: baanbrekende toepassingen die supply chains voorgoed veranderen!

Op 28 november 2017 krijgt de meest innovatieve toepassing op het gebied van material handling, (intra)logistiek of supply chain technologie de Logistica Award 2017.

Alleen de toepassingen die echt baanbrekend zijn komen in aanmerking. Bedrijven zijn volop in beweging om te zorgen voor steeds betere prestaties op het gebied van inkoop, voorraadbeheer, inkomende en uitgaande goederenstromen. Logistiek is een cruciale schakel om blijvend succesvol te zijn. 

Uw innovatie moet hier een concrete en zeer aanzienlijke bijdrage aan kunnen leveren. Overtuig de jury hiervan, en schrijf vandaag nog in. Inzenden kan tot 1 juni aanstaande.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u hier de brochure en het inschrijfformulier downloaden

Over de Logistica Award
De Logistica Award is een prestigieuze prijs (vak- en publieksprijs) voor de meest innovatieve oplossing in de interne logistiek, die tijdens Logistica wordt uitgereikt. De inzendingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld aan de hand van een aantal beoordelingscriteria: toepassingswaarde, mate van innovatie, economisch belang, kosteneffectiviteit en creativiteit. Het idee achter de inzending dient een Nederlandse inbreng te hebben. Na bekendmaking van de nominaties kan het publiek stemmen, en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs. De winnaar van de vakprijs wordt bepaald door de jury.


Plaats een reactie (0)

Reageren