Genomineerden Veiligste Magazijn bekend
13.07.2016 | Branchenieuws

Genomineerden Veiligste Magazijn bekend

Docdata, DHL Supply Chain, Jumbo en Schneider Electric maken dit jaar kans op de Prijs Veiligste Magazijn 2016. De bedrijven dingen mee in de categorie grote magazijnen. In de categorie kleine magazijnen (magazijnen met 25 of minder medewerkers) strijden Fast & Fluid Management, Janssen Biologics en Abbott Biologicals tegen elkaar. Op 9 november wordt bekend wie van de genomineerden met de titel naar huis gaat. 

De jury spreekt van een ‘evenwichtige verhouding van de genomineerden tussen grote en kleine magazijnen’. Ook over de verdeling tussen verschillende sectoren zoals retail, farmacie en productie zijn de juryleden te spreken. De uiteindelijke winnaar gaat met een geldbedrag naar huis. Het magazijn dat Goud wint, ontvangt 1000 euro. Zilver en Brons krijgen een geldbedrag van respectievelijk 750 en 500 euro. Dit geldt voor de winnaars in beide categorieën (klein en groot). 

De jury van de Prijs Veiligste magazijn benadrukt dat het om een symbolisch bedrag gaat. “Een geldbedrag is niet de belangrijkste reden om mee te doen aan de verkiezing van het Veiligste Magazijn. Belangrijker is de mogelijkheid om met behulp van de opgedane ervaringen de veiligheid in het magazijn nog verder te verbeteren.”

De verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Met de prijs willen organisatoren als BMWT, EVO en TLN het belang van een veilige en gezonde werkomgeving benadrukken. De winnaar wordt op 9 november bekend gemaakt tijdens de Dag van het Magazijn. Vorig jaar kwamen CEVA Logistics (categorie groot) en Akzo Nobel (categorie klein) als winnaars uit de bus.

Redactie LogistiekProfs 
Afbeelding:Mark Hunter - License: CC


Plaats een reactie (0)

Reageren