Genomineerden LMvhJ presenteren zich op ICT&Logistiek

Genomineerden LMvhJ presenteren zich op ICT&Logistiek

Op 2 november, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek, strijden vijf logistiek managers tegen elkaar om de titel Logistiek Manager van het Jaar. De kandidaten worden tijdens deze voorverkiezing beoordeeld op de manier waarop zij logistiek inzetten als Game Changer. “De kandidaten hebben een zekere mate van ontregeling in hun genen.”

Met het thema ‘Logistiek als Game Changer’ willen de organisatoren benadrukken dat logistiek steeds meer als unique selling point fungeert. De menselijke factor is echter doorslaggevend bij het slagen van logistieke processen. Daarom worden tijdens deze voorverkiezing managers en jonge talenten die innovatie aanjagen, in het zonnetje gezet.“De kandidaten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent van het Jaar hebben een zekere mate van ontregeling in hun genen. Ze lopen uit de pas en lossen zaken op een andere, vaak originele manier op. De cases die zij presenteren, zijn voorbeelden van innovatie en hebben de visie die past bij een game changer”, aldus Paul Verdult, brandmanager bij Jaarbeurs.

Genomineerden zijn dit jaar: Mark Bär (Stamhuis Retail Services), Arthur Bohmer (Xenos), Marc van het Bolscher (Tanatex Chemicals), Arie van der Tempel (EBI) en Bouk Zelissen (ThyssenKrupp Accessibility). Ook de vijf jonge logistieke talenten strijden tijdens vakbeurs ICT & Logistiek om een plek in de finale. Zij maken kans op de titel Jong Logistiek Talent van het Jaar. De kandidaten zijn voorgedragen of hebben zichzelf aangemeld voor de titel. Zij worden tijdens de voorverkiezing door de jury en het publiek uitgedaagd om op basis van actuele vragen oplossingen voor te dragen. Het publiek mag de kandidaten vervolgens beoordelen. De jury bezoekt na de beurs de genomineerden op de werkvloer, maakt analyses op basis van de selectiecriteria en wijst per categorie drie finalisten aan. De jury neemt de publiekswaardering mee in het eindoordeel tijdens de verkiezingsdag in Jaarbeurs op donderdag 30 maart 2017. Ook die dag worden de kandidaten voor het oog van het publiek en de jury getest op hun presentatie, parate kennis en oplossingsgerichtheid.
 

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren