Gazeley start bouw twee distributiecentra
Bouw & Vastgoed 01.11.2019 | Branchenieuws

Gazeley start bouw twee distributiecentra

Logistiek vastgoedbedrijf Gazeley is gestart met de bouw van twee warehouses in Zevenaar. De panden hebben een totale oppervlakte van 52.000 vierkante meter. 

De twee warehouses beslaan elk 26.000 vierkante meter, met een vrije hoogte van 12 meter, 50 overheaddeuren, 4 levellers en 141 parkeerplaatsen. De oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2020. 

Businesspark 7Poort

De logistieke sites worden gebouwd op Businesspark 7Poort in Zevenaar. Een opkomende logistieke regio, aldus Gazeley. "We zien een groeiende vraag naar ruimte in deze regio gestimuleerd door de uitstekende logistieke knooppunten en nabijheid van de belangrijkste markten." Daarmee doelt het bedrijf op de nabijheid van de snelwegen A12 en A15. 

Duurzaamheid 

Beide warehouses worden ontwikkeld volgens de BREEAM Excellent-certificering. Het project zal volledig elektrisch worden uitgevoerd. Zonnepanelen op het dak zullen veel van de benodigde energie leveren. 


Plaats een reactie (1)

Reageren
  • Arthur De Smaele
    02.11.2019 - 12:18 uur | Arthur De Smaele

    Wij zouden graag iets betekenen voor de nieuwe centra’s. Arvo Protect bv doet in Nederland alles op het gebied van dierplagen beheersing. Groet Arthur de Smaele