Gazeley mikt op logistiek centrum van tien hectare

Logistiekprofs op 1 juli 2022 | 1 minuut leestijd

De Duitse projectontwikkelaar Gazeley heeft plannen voor een logistiek centrum van 9,9 hectare op bedrijventerrein Europark bij Coevorden. 

Gazeley heeft zijn oog laten vallen op een perceel van twintig hectare, waarvan het zo’n tien hectare wil bebouwen. Op de eigen website meldt het vastgoedbedrijf dat het acht logistieke units wil ontwikkelen, bedoeld voor meerdere huurders. De logistieke hallen krijgen een totale oppervlakte van 85 duizend vierkante meter, met een mezzaninevloer van tienduizend vierkante meter. De overige ruimte is bedoeld voor kantoren. 

Europark Coevorden

“Het Europark heeft zeer goede transportverbindingen met België, Scandinavië, Duitsland, Polen en de Baltische staten”, schrijft Gazeley. “Bovendien rijden er goederentreinen tussen Coevorden en Rotterdam en Coevorden en Malmö.” 

Multi-user dc

Gazeley is nog op zoek naar potentiële huurders voor het multi-user distributiecentrum. De Duitse projectontwikkelaar heeft logistiek vastgoed in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland. Onder de huurders bevinden zich spelers als Amazon, UPS en Volkswagen. 

Gerelateerde artikelen