FreightNed neemt CR Logistics over

Logistiekprofs op 2 december 2020 | 1 minuut leestijd

Logistiek dienstverlener FreightNed neemt CR Logistics uit Capelle aan den IJssel over. Per 1 december gaat CR Logistics verder onder de naam FreightNed Intermodal. 

CR Logistics, dat is gespecialiseerd in intermodaal vervoer, had door operationele drukte geen ruimte voor sales, terwijl FreightNed daar sterk op gefocust is. Binnen de FreightNed Group ziet de dienstverlener daarom meer mogelijkheden om door te groeien in intermodaal vervoer. Daarnaast kan het klanten een veelzijdiger dienstenpakket aanbieden. 

Dat geldt ook voor klanten van FreightNed. Het bedrijf kan naast wegtransport, distributie, opslag en handling nu ook het gehele intermodale pakket verzorgen. “Met Ton (eigenaar CR Logistics, red.) zijn we vorig jaar al gesprekken gestart, en door de goede sfeer daarvan hebben we nu een en ander kunnen afronden”, aldus Ronald de Rijke, algemeen directeur van de FreightNed Groep. “Dit geeft ons veel mogelijkheden deze modaliteit meteen operationeel in te zetten maar ook flink verder uit te bouwen naar de toekomst toe.”

Gerelateerde artikelen