Foodora bezorgt ook in Rotterdam
18.07.2016 | Branchenieuws

Foodora bezorgt ook in Rotterdam

Fietsbezorgservice Foodora bezorgt nu ook maaltijden van restaurants in Rotterdam. Het bedrijf is vorige week gestart met bezorgen in het centrum van de stad en hoopt zo snel mogelijk uit te breiden naar de rest van Rotterdam. 

De maaltijdbezorger zegt dat het eerst een minimaal aantal partners wil hebben voordat het uitbreidt naar andere stadsdelen. "Voordat we starten in een nieuwe stad, streven we naar een minimaal aantal partners zodat de consument genoeg keuze heeft binnen zijn stadsdeel", zegt countrymanager Vincent Hosman over de gestage uitbreiding. 

Foodora is flink aan het groeien. Het bedrijf bezorgde het afgelopen jaar voor 150 miljoen euro aan bestellingen. Het afgelopen jaar zou het aantal bestellingen elke twee maanden zijn verdubbeld. Naar eigen zeggen bezorgt het nu honderd keer zo veel als twee jaar geleden. 

Het is de vierde Nederlandse stad die Foodora aandoet. De maaltijdbezorgservice was al actief in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Foodora is momenteel actief in 36 steden in tien verschillende landen. 

Redactie LogistiekProfs 

Plaats een reactie (0)

Reageren