Flamco betrekt nieuw distributiecentrum Almere
Bouw & Vastgoed 28.02.2020 | Branchenieuws

Flamco betrekt nieuw distributiecentrum Almere

Flamco verhuist zijn operatie van Bunschoten naar Almere. Op bedrijventerrein Stichtsekant verrijst een bedrijfscomplex van crica 34.000 vierkante meter, met daarin een distributiecentrum met laad- en loskuil, productieruimte en een kantoor. 

Flamco biedt technische producten en systemen op het gebied van verwarming-, koeling- en solarinstallaties. Het bedrijf huurt de nieuwe ruimte van Garbe Industrial Real Estate, een Duitse vastgoedspeler die inzet op groei Nederland. 

De nieuwe vestigingsplaats biedt Flamco meer ruimte voor haar operatie. Bovendien is de locatie goed bereikbaar door de directe ligging aan de A27. 

Alle techniek in de nieuwbouw - op het gebied van verwarming, koeling en solar - komt van Flamco zelf. De systemen worden in het zicht geplaatst zodat het bedrijf haar eigen producten en toepassingen direct kan presenteren in het nieuwe pand. 

Eind februari start bouwpartner Aan de Stegge Twello met de heiwerkzaamheden. Het bedrijfscomplex wordt begin volgend jaar turnkey opgeleverd. 

Plaats een reactie (1)

Reageren
  • Arthur De Smaele
    01.03.2020 - 17:44 uur | Arthur De Smaele

    Gaaf wij kijken graag mee tijdens de bouw om Dierplagen te voorkomen.