Finalisten Interim Challenge 2017 bekend
12.12.2016 | Branchenieuws

Finalisten Interim Challenge 2017 bekend

Er zijn vier finalisten over in de Interim Challenge 2017 van BLMC. Zij scoorden bij de jury hoog op zowel persoonlijkheid als vakkennis. Op 10 januari wordt duidelijk wie zich Supply Chain Interim Manager van 2017 mag noemen.

Niek Bloemendaal, Kjeld Bontenbal, Klaas Brandse en Hans van der Sande zijn nog over in de race. De jury beoordeelt hen op vakkennis, ervaring, inzicht en let vooral op de mate waarin de kandidaat in staat is om veranderingen succesvol door te voeren. “Daar hebben we in de gesprekken op gelet”, zegt directeur Michel van Buren van BLMC. “Een goede interim manager kan een groep mobiliseren en tempo maken, maar neemt ook de tijd om te praten met mensen die niet mee kunnen of willen. Met alleen macht of kennis red je dat niet; er is empathie voor nodig, en tegelijkertijd afstand. Een verandermanager zal altijd het geheel blijven overzien en zich inzetten voor de beste oplossing. Deze finalisten hebben dat in zich.”

Op dinsdag 10 januari vindt de finale plaats tijdens het directiecongres ‘Survival of the Fittest: Succes ontleed’. De winnaar presenteert tijdens het congres zijn winnende case.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren