Familiebedrijf Bakker Logistiek stelt nieuwe directie aan
Transport & Distributie 21.06.2019 | Branchenieuws

Familiebedrijf Bakker Logistiek stelt nieuwe directie aan

Bakker Logistiek heeft een nieuwe directie aangesteld, waardoor eigenaar Piet Bakker aftreedt als directeur. Onder leiding van een nieuw directieteam denkt het familiebedrijf in de toekomst succesvol te kunnen blijven. 

Bakker Logistiek is ruim honderd jaar actief als logistiek dienstverlener in de foodsector. Het bedrijf heeft meer dan 1800 medewerkers, verspreid over tien vestigingen in de Benelux. Eigenaar Piet Bakker was jarenlang als directeur van het bedrijf, maar draagt dat stokje per 1 juli 2019 over aan Toon Verhoeven, die de rol van CEO op zich neemt. Verhoeven heeft ervaring in de voedingsindustrie en was de afgelopen vijftien jaar actief in als supply chain directeur. 

De directie wordt daarnaast gevormd door Clemens Groot Koerkamp, die start als financieel directeur (CFO), en Erik Ros, die al sinds 1 januari als commercieel en operationeel directeur (COO) werkt. "We zijn vol vertrouwen dat met deze benoemingen nieuwe bouwstenen kunnen worden gelegd voor de toekomst van Bakker Logistiek", zegt Piet Bakker, die als voorzitter van de Raad van Commissarissen actief blijft bij het bedrijf. 


Plaats een reactie (0)

Reageren