Evofenedex en TLN werken samen met European Supply Chain Forum

Logistiekprofs op 11 February 2019

European Supply Chain Forum (ESCF) gaat samenwerken met evofenedex en Transport en Logistiek Nederland. Leden van de brancheverenigingen mogen deelnemen aan workshops en webinars van ESCF op het gebied van digitalisering, duurzaamheid, de rol van data en samenwerking. 

Evofenedex en TLN nemen leden die interesse hebben in bepaalde onderwerpen mee naar meetings en workshops van ESCF, gelieerd aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), krijgt op haar beurt toegang tot een brede logistieke achterban die behoefte heeft aan kennis en het zetten van optimalisatiestappen. 

“Onderwerpen als duurzaamheid, de rol van big data en kunstmatige intelligentie staan vol in de aandacht. Leden van evofenedex en TLN hebben behoefte aan extra kennis op managers niveau, maar ook op zowel operationeel management als supply chain executive gebied. Wij kunnen die kennis bieden”, zegt Tom van Woensel, directeur van ESCF. 

Met de samenwerking krijgen de leden van de logistieke organisaties ook op bedrijfsniveau de mogelijkheid krijgen om hun beschikbare data met behulp van TU/e studenten om te zetten in nieuwe tools. “Daarmee kunnen ze daadwerkelijk handen en voeten geven aan digitaliseringsprojecten”, aldus de partijen in een persbericht. 

Afbeelding: Juliette van Neerijnen (TLN),  Jan Boeve (TLN), Tom van Woensel (ESCF), Machiel van der Kuijl, Lotte van Kleunen en Johan Kerver (evofenedex)