Even voorstellen: LMvhJ-finalist Ronald Kleijwegt

Logistiekprofs op 28 februari 2020 | 2 minuten leestijd

In deze reeks video’s stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Vandaag: Ronald Kleijwegt, VP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global.

Ronald neemt meer dan twintig jaar supply chain-ervaring mee naar de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Voor zijn aantreden bij Blume Global bekleedde Kleijwegt directiefuncties bij de Hewlett-Packard Company en Jusda SCM. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de opzet en uitrol van Blume Global in de EMEA-regio. 

Zijn nominatie in de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar dankt Ronald aan een project waar hij tien jaar lang leiding aan gaf, namelijk het opzetten van de Nieuwe Zijderoute: een spoorverbinding tussen het binnenland van China en Europa. 

Finaledag 26 maart

Op 26 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Sander de Leeuw, bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt en het stokje overneemt van titelhouder Job Sonke.

Inschrijven voor kennis- en netwerkevent Logistiek Manager van het Jaar kan hier.


Gerelateerde artikelen