Even voorstellen: LMvhJ-finalist Maarten Bakhuizen

Logistiekprofs op 2 maart 2020 | 2 minuten leestijd

In deze reeks video’s stellen de finalisten van Logistiek Manager van het Jaar zich voor aan de branche. Welke rol vervullen zij binnen hun organisatie? En wat is hun wapenfeit in deze verkiezing? Vandaag: Maarten Bakhuizen, Senior Supply Chain Manager bij ASML. 

Maarten startte zijn carrière bij Ortec en ging daarna aan de slag bij Heineken, waar hij in zijn laatste functie leiding gaf aan acht distributiecentra met 230 medewerkers. Sinds 2017 werkt Maarten bij ASML, producent van lithografiemachines. Deze (zeer complexe) machines zijn essentieel voor het maken van chips, gebruikt door fabrikanten als Samsung en Intel. 

Finaledag 26 maart

Op 26 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Sander de Leeuw, bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt en het stokje overneemt van titelhouder Job Sonke.

Inschrijven voor kennis- en netwerkevent Logistiek Manager van het Jaar kan hier.


Gerelateerde artikelen