Evelyn Mynott wordt nieuwe directeur vLm

Logistiekprofs op 6 December 2016

Evelyn Mynott volgt per 1 januari 2017 Peter van der Sterre op als directeur van vereniging Logistiek management (vLm). Dat meldt de vereniging op haar website.

Mynott is al sinds 2002 werkzaam voor vLm, de laatste jaren als manager verenigingszaken. Van der Sterre legt aan het eind van dit jaar zijn functie neer om zich te gaan richten op zijn activiteiten als transportondernemer. Sinds 2013 richtte Van der Sterre zich samen met het bestuur op het ontwikkelen van nieuw beleid. Daaruit vloeide onder meer het onlangs gelanceerde classificatieplatform voor professionals in logistiek en supply chain.

Lees ook: vLm wil logisticus met classificatiesysteem blijven prikkelen

Mynott zal zich, net als haar voorganger, richten op het toekomstbestendig maken van de vereniging. Het bestuur zal verder worden gevormd door voorzitter Jack van der Veen, vice voorzitter Jan Scheffer, penningmeester Jeroen Walraven, bestuurslid Judith de Witte en bestuurslid Diana Vink.

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: het bestuur van vLm zonder Mynott en Van der Sterre. Van links naar rechts: Jan Scheffer, Jack van der Veen, Diana Vink, Jeroen Walraven en Judith de Witte.