Etos verkoopt via bol.com en besteedt logistiek mogelijk ook uit
E-commerce 04.12.2019 | Branchenieuws

Etos verkoopt via bol.com en besteedt logistiek mogelijk ook uit

Drogisterijketen Etos gaat vanaf volgend jaar via bol.com verkopen en overweegt om ook de fulfilment aan het online platform uit te besteden. 

Etos sinds begin dit jaar online via de eigen website en gaat dat volgend jaar ook via bol.com doen, vertelt Etos-ceo Saskia Egas Reparaz aan BNR. "Bol.com is gewoon een nieuwe winkelstraat. Daar zullen wij ook moeten zijn." 

Etos en bol.com zijn allebei onderdeel van Ahold Delhaize, wat samenwerking eenvoudiger maakt. De komende maanden willen de partijen verder invulling geven aan die collaboratie. "We moeten kijken welk assortiment we daar neerzetten en hoe we de supply chain inrichten. Doen we dat zelf of doen we dat via Bol?"

Ondanks de online uitbreiding gaan er geen fysieke winkels dicht, aldus Egas Reparaz. De keten  heeft nu 546 filialen in Nederland. Een aantal filialen werd de afgelopen tijd gesloten, maar daar stonden nieuwe vestigingen tegenover. "Het gaat erom dat we altijd dichtbij blijven. Ik geloof in het menselijk contact en de helpende hand van de winkelmedewerker."

Afbeelding: Joop Hoek / Shutterstock.com

Plaats een reactie (0)

Reageren