Easyfairs verplaatst Empack en Packaging Innovations Brussel

Logistiekprofs op 23 november 2015 | 1 minuut leestijd

Easyfairs, organisator van Empack en Packaging Innovations, heeft na intensief overleg besloten de beurzen, die op 25 en 26 november in Brussel zouden plaatsvinden, te verplaatsen naar een andere datum. Dat laat het bedrijf via een persbericht weten.

“In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen,” laat het bedrijf weten. “De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs van hoogste prioriteit. Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen.”

De beurs vindt nu plaats in De Nekkerhal in Mechelen op 1 en 2 december. Deze evenementenhal ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen.