08.07.2015 | Branchenieuws

Dynalogic biedt same day delivery op zondag

Logistiek dienstverlener Dynalogic gaat pakketten die op zondag zijn besteld nog dezelfde dag bezorgen. “We spelen hiermee in op de marktbehoeften”, aldus het bedrijf.

Dynalogic verzorgt de logistiek voor onder andere Bax-shop.nl, Coolblue, Greetz en Nespresso. Klanten van deze retailers ontvangen hun pakket dat op zondag is besteld mogelijk op dezelfde dag nog op de mat. "Het onderscheid tussen werkdagen en weekenddagen vervalt. Desgewenst bezorgen we bijvoorbeeld ook zondagochtend vroeg bij webshoppers. We werken eraaan om de tijdvakken op die dag kleiner te maken en we willen ook tweemansbezorging op zondag gaan verzorgen", aldus business development manager Edwin Kersbergen.

Same day delivery 
Dynalogic heeft het kunstje van same day delivery inmiddels al aardig onder de knie. Het bedrijf startte zo’n 4 jaar geleden al met bezorging op dezelfde dag. Zo kunnen klanten van Nespresso gebruik maken van de dienst ‘Nespresso Your Time’. Bij Coolblue heet de dienst ‘VandaagNog’. De kosten voor deze service werden begin dit jaar verlaagd van 17,95 euro naar 9,95 euro.

Partij nog onbekend 
Dynalogic wil nog niet bekend maken met wie het same day delivery op zondag gaat testen. Ook is nog niet bepaald hoeveel de consument voor de service op zondag gaat betalen.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren