Drie nieuwe sorteercentra voor PostNL
27.12.2017 | Branchenieuws

Drie nieuwe sorteercentra voor PostNL

PostNL krijgt er in 2018 drie nieuwe sorteercentra bij. Aan de Stegge Twello realiseert voor PostNL sorteercentra in Apeldoorn en Amsterdam. Daarnaast wordt er gestart met de bouw van een sorteer- en distributiecentrum in Venlo. 

Aan de Stegge Twello is al gestart met de bouw van het depot aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn. In maart 2018 volgt de bouw van een sorteercentrum aan de Holterbergweg in Amsterdam. 

Het betreffen de negende en tiende vestiging die Aan de Stegge Twello voor PostNL realiseert. Het sorteer- en distributiecentrum in Apeldoorn omvat 485 vierkante meter kantoor en 6.158 vierkante meter sorteer- en distributieruimte en zal medio 2018 worden opgeleverd. De locatie in Amsterdam omvat 485 vierkante meter kantoor en 5.785 vierkante meter sorteer- en distributiecentrum en wordt opgeleverd in het derde kwartaal van 2018.

Naast de sorteercentra in Apeldoorn en Amsterdam hebben Aan de Stegge Twello en PostNL tevens de overeenkomst getekend voor de realisatie van een sorteer- en distributiecentrum aan de Popeweg in Venlo. De bouw zal starten in januari en de oplevering staat ook gepland voor het derde kwartaal van 2018. 
Plaats een reactie (0)

Reageren