Doorstart voor Speksnijder Logistiek
02.01.2017 | Branchenieuws

Doorstart voor Speksnijder Logistiek

Vlak voor de jaarwisseling werd logistiek dienstverlener Speksnijder Logistiek failliet verklaard. Dankzij een overname door Simon Loos, Peter Appel en Kivits maakt het bedrijf uit Hazerswoude nu toch een doorstart.

Speksnijder Logistiek had naar eigen zeggen te lijden onder veranderende eisen van klanten, nieuwe wet- en regelgeving, een hoog ziekteverzuim en het faillissement van een vennootschap dat een schuld had bij het bedrijf. Momenteel wordt er bij Spesnijder Logistiek in Hazerswoude gewoon doorgewerkt. “Dat moet om een doorstart mogelijk te maken” aldus curator Jan Dorrepaal in het Leidsch Dagblad.

De drie ondernemingen nemen niet alle activiteiten van Speksnijder Logsitiek over. Door de gedeeltelijke overname kan ongeveer de helft van het personeel aanblijven. Het kantoor van de logistiek dienstverlener op bedrijventerrein International Trade Center sluit. De vraag is dan ook of het personeel het ziet zitten om naar een van de vestigingen van de drie bedrijven te reizen. Deze zijn namelijk allemaal in Brabant gevestigd. De 85 vrachtwagens van Speksnijder Logistiek worden verkocht of deels overgenomen door de bedrijven. 

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: Speksnijder Logistiek Transport via Facebook

Plaats een reactie (0)

Reageren