Dit zijn de finalisten Jong Logistiek Talent
Personeel & Arbeidsmarkt 20.02.2020 | Branchenieuws

Dit zijn de finalisten Jong Logistiek Talent

Wie wordt de logistieke belofte van dit jaar? De jury heeft de drie finalisten van de verkiezing Jong Logistiek Talent bekendgemaakt. De kanshebbers zijn werkzaam bij ChainCargo, HelloFresh en Vanderlande. 

De jury nomineerde dit jaar:

Giovanni Gubbels, die in 2018 ChainCargo oprichtte, een duurzaam boekingsplatform voor koeriersdiensten. Bedrijven die een lading willen verzenden, zien via ChainCargo welke aangesloten chauffeur in de buurt beschikbaar is en de zending mee kan nemen. De startup wil het aantal gereden kilometers terugdringen door zoveel mogelijk gebruik te maken van transport dat leeg terugrijdt. 


Neeltje Gubbels, sinds 2017 Sales Engineer bij Vanderlande in Veghel. In deze commerciële rol ontwerpt en verkoopt ze geautomatiseerde systemen voor distributiecentra. Daarnaast is Neeltje lid van de ondernemingsraad en actief bij Young Vanderlande, een community voor jonge professionals die werkzaam zijn bij Vanderlande. 

Mark Sugirtharajah, Team Lead Business Development, Supply Chain & Operations bij HelloFresh. In deze functie leidt Mark strategische cross-functionele projecten. Zo was hij verantwoordelijk voor de herinrichting van het IT-landschap van HelloFresh. Daarnaast geeft Mark leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor de forecasting, automatisering en optimalisatie van operationele processen. 

Finaledag 26 maart

Op 26 maart wordt bekend wie van die drie kanshebbers naar huis gaat met de titel Jong Logistiek Talent. De finale vindt plaats tijdens kennis- en netwerkevenement Logistiek Manager van het Jaar. In een korte presentatie krijgen de finalisten de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. Ook de Logistiek Manager van het Jaar wordt tijdens deze dag bekendgemaakt. 

Lees ook: Dit zijn de finalisten voor Logistiek Manager van het Jaar

Skilled for the Future

Het thema van deze editie luidt 'Skilled for the Future'; hoe kunnen noodzakelijke veranderingen en innovaties succesvol worden geïmplementeerd in de ketenprocessen van vandaag en morgen? Met de logistiek manager of professional als uitgangspunt, behandelt 'Skilled for the future' verschillende implementatievoorbeelden, gegeven door bedrijven en vakgenoten. 

De dag biedt relevantie sessies voor jong en oud. Waar de een handvatten krijgt om met zijn/haar team aan de slag te gaan (en het juiste team samen te stellen), krijgt de ander handvatten om van optimale waarde te zijn in zo'n team nu en in de toekomst. 

Inschrijven voor kennis- en netwerkevent Logistiek Manager van het Jaar kan hier.

Plaats een reactie (0)

Reageren