Dit zijn de beste adviesbureaus voor supply chain management en logistiek

Logistiekprofs op 9 januari 2018 | 2 minuten leestijd

TNO, Deloitte, Atos, EY en KPMG zijn door opdrachtgevers in supply chain en logistiek beoordeeld als beste adviesbureaus om zaken mee te doen. Dat blijkt uit onderzoek van Management Team onder de kwaliteit en populariteit van adviesorganisaties. 

MT ondervroeg 2.592 beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven naar hun mening over in totaal ruim 1000 dienstverleners in 53 categorieën. De respondenten mochten alleen de organisaties beoordelen waarmee zij de afgelopen drie jaar zakelijk contact hadden gehad. 

Respondenten werd gevraagd hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Onderzoeksinstituut TNO kwam in de categorie Supply Chain en Logistiek als beste uit de bus, gevolgd door Deloitte en Atos. 

De adviesbureaus werden naast een algemene score beoordeeld op drie dimensies: klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Twynstra Gudde scoorde op kwaliteit van de uitvoering, terwijl EY als meest klantgericht werd beoordeeld. 

Supply Chain en Logistiek

 1. TNO
 2. Deloitte
 3. Atos
 4. EY
 5. KPMG
 6. IBM
 7. AT Kearney
 8. Twynstra Gudde
 9. IG&H
 10. Groenewout
 11. PwC
 12. McKinsey
 13. Berenschot

Gerelateerde artikelen